Tuin laten ontwerpen.

Uw tuin laten ontwerpen door Hoveniersbedrijf Bruin. Wat is dan precies de werkwijze en wat zijn de mogelijkheden? Hieronder leest u alles over de werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Bruin. Van begin tot eind ondersteunen, adviseren en creëren we de tuin van uw dromen. Veel groen, strak, modern, kindvriendelijk, vijver, schutting enzovoorts. U kunt het zo gek niet bedenken of we maken het voor u. Uw tuin laten ontwerpen door Hoveniersbedrijf Bruin is een keus voor vakmanschap, duurzaam en natuurlijk materiaal en een persoonlijke benadering.

Tuinontwerp

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen, stijl en sfeer van de tuin die u graag wilt hebben. Na dit gesprek volgt een tuintekening en begroting. Na goedkeuring zal een datum worden gepland waarop de werkzaamheden kunnen beginnen en zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Uw tuin laten ontwerpen of een tuintekening aanvragen? Neem contact met ons op.

Tuinaanleg

Complete tuinen kunnen worden opgeleverd waarbij Hoveniersbedrijf Bruin al uw werk uit handen neemt. Van plaatsing van een schutting tot het uitbreiden van bestaand terras of de aanleg van een gazon, drainage, levering aanplant of renovatie. We laten uw tuin letterlijk bloeien waardoor uw tuin een verlengstuk wordt van wooncomfort, het hele jaar rond.
Uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Neem snel contact met ons op.

Tuin onderhoud

Een prachtige tuin waar u van kunt genieten, maar waar ook onderhoud op gedaan moet worden. Besteed dit onderhoud uit aan Hoveniersbedrijf Bruin. Er zijn vele mogelijkheden om dit onderhoud te laten regelen. Bijvoorbeeld op contract basis, een voor- en najaar beurt, of alleen wat snoeiwerk 1 keer per jaar. U kunt zelf kiezen voor het soort onderhoud wat het beste bij uw tuin past.