Hovenier in Friesland

Uw hovenier in Friesland: Hoveniersbedrijf Bruin, gevestigd in Harlingen, is met al bijna 40jaar lang ervaring een begrip in Friesland. Gerard Bruin  besloot in 1975 na het behalen van zijn Hoveniers papieren, om als zelfstandig ondernemer zich in Harlingen te vestigen .Na een aantal jaren is het bedrijf naar Midlum verhuist, om in 1991 terug te komen op de Grensweg 4 in Harlingen. De jarenlange ervaring heeft veel expertise opgeleverd, hetgeen resulteert in het aanbod van een compleet plaatje voor uw tuin. Ontwerp/Aanleg/Onderhoud /Renovatie, alles  in nauw overleg met de opdrachtgever. Ook vallen onder deze werkzaamheden natuurlijk de specialisaties als:

    • bestrating
    • boomverzorging
    • snoeien
    • vijveraanleg
    • drainage

Tuinaanleg door de hovenier in Friesland.

Wilt u een nieuwe tuin zonder al teveel onderhoud? Of heeft u geen idee wat u bij uw nieuwbouw huis als voortuin wilt hebben? Hoveniersbedrijf Bruin kan u verder helpen met het ontwerp en aanleg van uw tuin. Klik hier voor meer informatie over tuinaanleg.

Werkzaamheden

Als hovenier in Friesland zijn we niet alleen bezig met de aanleg van tuinen. Ook kunt u ons inschakelen voor bestrating, boomverzorging, de aanleg van een vijver of drainage. Hoveniersbedrijf Bruin is gevestigd in Harlingen. Van hieruit beslaat ons werkterrein de Provincie Friesland en de kop van Noord-Holland, maar op aanvraag zijn we door heel Nederland  inzetbaar.  Klik hier voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Onze visie

We werken met duurzame, natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonde omgeving en waarmee uw tuin langer vooruit kan. Als hovenier in Friesland zijn we een van de weinige hoveniers die deze bewuste keus maakt. Met deze visie zijn al honderden mensen tevreden klant geworden bij ons. Onze bedrijfsvoering staat garant voor vakmanschap en ons brede netwerk geeft de mogelijkheid tot veel samenwerkingsverbanden. Altijd onder onze regie, met gecertificeerde bedrijven.Wij werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Neem snel contact met ons op!